top of page

zo 16 okt

|

Den Haag

Het Voorouderpad

"Wil je meer in contact met je bloedlijnen en het gevoel ervaren dat je altijd onvoorwaardelijk gesteund wordt door je voorouders?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het Voorouderpad
Het Voorouderpad

Tijd en locatie

16 okt 2022, 10:00 – 16:00

Den Haag, Prins Hendrikplein 18, 2518 JC Den Haag, Nederland

Over het evenement

Vier verdiepingsdagen najaar 2022 voor vrouwen

Waarom contact met de onstoffelijke voorouders?

We hebben allemaal hele lange bloedlijnen, veel langer dan wij ons realiseren. In de huidige tijd hebben we weinig aandacht voor onze voorouders en onze kennis over onze bloedlijnen is heel beperkt. We voelen ons graag onafhankelijk en vinden het een fijn idee dat we helemaal onszelf zijn los van onze bloedlijnen. Vroeger was dat anders. Onze verre voorouders bouwden grote monumenten ter ere van hun voorouders. Het 5000 jaar oude monument Stonehenge is daar een voorbeeld van. Ook de hunebedden en grafheuvels in ons eigen land getuigen van voorouderverering. Er werd intensief contact onderhouden met de onstoffelijke voorouders. Als bron van steun voor het leven en als bron van informatie voor de levenden voor ingewikkelde situaties. De voorouders stonden in contact met het universum en konden helpen.

Deze rituelen zijn we verloren en we besteden niet veel aandacht meer aan onze bloedlijnen. Toch worden we op een onbewust niveau in ons dagelijks leven allemaal beïnvloed door onze voorouders, omdat ze hun dna, hun ervaringen, hun kennis en hun patronen aan ons door hebben gegeven, dat kan positief zijn, maar ook belemmerend.

Je aandacht richten op je voorouders en kennis over ze opdoen is helend. Je krijgt meer inzicht in familiepatronen en trauma’s of juist krachtige eigenschappen. Door dat inzicht kun je patronen doorbreken en op een bewust niveau dingen anders aanpakken. Dan kan het voorouderveld een hele krachtige bron van hulp worden in je dagelijkse leven. Zin om het voorouderpad te lopen?

In deze vier cursusdagen gaan we kennismaken met de verschillende vooroudervelden en ons bewust worden van ons eigen voorouderveld. We gaan technieken leren om contact te maken met het onstoffelijke en we gaan tranceoefeningen doen om inzicht te krijgen en te helen.

Alle dagen beginnen met chi-gongs vanuit de Healing Tao om diep verbonden te raken met ons lichaam, zodat we open en ontvankelijk zijn voor de sjamanistische rituelen om contact te leggen met onze  voorouders.

Ook gaan we een dag op excursie naar oude vooroudermonumenten in eigen land om daar de energie van de verre voorouders te voelen die verbonden zijn met onze geschiedenis van 2000-4000 geleden.

Ga je mee?

Praktische informatie voorouderpad

Cursus vier dagen van 10:00-16:00 Locatie: n.t.b. Den Haag

Aanmelden via: info@boomvrouw.nl tel: 06-27140432 Kosten voor vier dagen; €360,00 Graag overmaken voor de serie start op: NL20 TRIO 0786 7144 92  op naam van J.E. Burggraaf Data: Zondag 16 Oktober Chi-gong ochtend – diepe ontspanning ervaren van steun Verbinding met de directe voorouders en helingstechnieken. Zondag 6 november Chigong – psoas – diepe verbinding Inzicht in de kwaliteit vier bloedlijnen Lopen van een van de bloedlijnen Voorouderveld uitnodigen voor hulp Zondag 13 november Chi Gong- ochtend – contact natuur en kosmos Contact leggen verre voorouderveld Sjamanistische helende trancereis Vlechten voor voorouders Zondag 19 maart 2023 (excursie ) Bezoek aan vooroudermonumenten in Nederland. Ervaren en voelen van voorouderenergie. In deze tijd van het jaar is het vaak al prachtig weer en kunnen we op de Hilversumse Heide volop genieten en ervaren van oeroude krachtplekken van onze voorouders. Een magische ervaring. Op de plek zelf zullen we we nog een sjamanistische oefening doen voor het opschonen van de bloedlijn.

Mijn leraren De technieken van de Universal Healing Tao heb ik geleerd bij Dirkje Veltman uit Rotterdam, senior instructeur Healing Tao. De sjamanistische technieken heb ik mogen leren van Linda Wormhoudt uit Amsterdam. Beide prachtige en zeer ervaren leraren. Blij en dankbaar ben ik dat ik hun kennis door mag geven in deze lessen.

Deel dit evenement

bottom of page