top of page

wo 21 aug

|

Den Haag

Maak een Magische Wensarmband

Stap in de magische wereld van Edelstenen en maak je eigen Edelsteen Wensarmband!

Maak een Magische Wensarmband
Maak een Magische Wensarmband

Tijd en locatie

21 aug 2024, 10:00 – 11:30

Den Haag, Prins Hendrikplein 18, 2518 JC Den Haag, Nederland

Over het evenement

Unieke Kids Workshop

Maak een Magische Wensarmband!

Tijdens deze superleuke workshop wordt er een magische wensarmband gemaakt met echte edelstenen! De kinderen hebben hierbij de keuze uit meer dan 15 soorten edelsteen in prachtige kleuren!  Met mooie bedels en sierkralen in allerlei kleuren kunnen ze de armband opleuken en een armband creëren helemaal in hun eigen stijl en lievelingskleuren. Met een enorme keuze in sierkralen, van elegant tot stoer, is deze workshop geschikt voor zowel jongens als meisjes!

De locatie is edelsteenwinkel Zee van licht op het Prins Hendrikplein 18 te Den Haag. Vanzelfsprekend duiken we ook in de bijzondere wereld van edelstenen en zijn de prachtige edelstenen te bewonderen. Een magische workshop waarbij een zelf gemaakte unieke edelsteenarmband mee naar huis gaat!   De bijdrage is € 24,50 pp,  Dit is inclusief alle materialen voor de armband, uitleg over de edelstenen, limonade & lekkers.   Het programma ziet er als volgt uit:

· 10.00 uur ontvangst met limonade en wat lekkers

· Korte meditatie en voelen van de stenen

· Edelstenen, sierkralen en bedels uitzoeken voor de armband

· Armband maken

· Armband reinigen met salie of wierook

· De armband magisch inwijden

In deze unieke workshop worden de kinderen begeleid door Femke van Zee van Licht - Edelsteentherapeute & Désirée van DeesSeaAtelier, Edelsteen sieraden ontwerpster.  We hebben beiden jarenlange ervaring en ieder onze eigen expertise.    De leeftijd voor deze workshop is 7 – 12 jaar. Maximaal 10 kinderen. Deze workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Tijdens de workshop kun je als ouder lekker winkelen in omgeving of een kopje koffie drinken op het plein.

Registratie en aanmelden in de event

Meer informatie: Website Femke: www.ZeevanLicht.com Webshop Desiree www.DeesSeaAtelier.etsy.com

Tickets

  • Magische Wensarmband

    € 24,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page