top of page

vr 26 apr

|

Zee van Licht

Vierluik Opstellingen Relaties

Je gezin van herkomst, jezelf, de ander en het heilig huwelijk in jou. Hoe is je relatie met deze vier? We stellen het op in deze vierluik.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vierluik Opstellingen Relaties
Vierluik Opstellingen Relaties

Tijd en locatie

26 apr 2019, 10:00 – 16:00

Zee van Licht, Wognumstraat 126a, 2547 TS Den Haag, Nederland

Over het evenement

OPSTELLINGEN VIERLUIK (DEEL 1)

RELATIES

Vrijdag 29 maart: Gezin van herkomst

Vrijdag 26 april: Relatie met jezelf

Vrijdag 31 mei: Relatie met de ander

Vrijdag 28 juni: Heilig huwelijk (man en vrouw in jezelf)

Dit vierluik is deel 1 van in totaal 3 vierluiken, waarin we je meenemen vanaf de basis, via zelfbekrachtiging naar het leven van je missie.

OPSTELLINGEN VIERLUIK (DEEL 2 NAJAAR 2019)

ZELFBEKRACHTIGING

1 In je lijf

2 Omgaan met emoties

3 Projecties en overtuigingen

4 Verbinding met de bron/essentie

OPSTELLINGEN VIERLUIK (DEEL 3)

JE MISSIE LEVEN

1 Levensenergie

2 Je missie ontdekken

2 Creatiekracht

4 Geld

INHOUD

In dit 1e vierluik gaan we het onderwerp relaties uitdiepen.

De relatie met jezelf en met de ander. We beginnen bij de basis, het gezin en eindigen bij het integreren van het mannelijke en vrouwelijke in jezelf (heilig huwelijk).

Er is ruimte voor allerlei vraagstukken, die te herleiden zijn naar het onderwerp relaties, zoals: veiligheid en hechting, ouder-kind relaties, innerlijk kind, wel en niet verbinding (kunnen) maken, jezelf helen en bevrijden, terugkerende patronen in relaties, geen (juiste) partner kunnen vinden, stukken die de ander/partner aanraken in jezelf, helende relatie, je eigen vader en moeder zijn, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten en energieën ophalen en integreren.

Dit vierluik vormt een samenhangend geheel. We raden aan om het hele vierluik te volgen. Maar bieden wel de mogelijkheid om ook een losse dag mee te doen.

WERKWIJZE

Femke Ennema en Michelle de Bree begeleiden met veel passie, plezier en ervaring deze 4 themadagen (meer info over Femke en Michelle vind je onderaan).

Tijdens alle dagen werken we met verschillende soorten opstellingen, met de hele groep en in kleinere groepjes.

(Over opstellingen)

In een opstelling wordt gebruik gemaakt van het ‘wetende veld’. Hierin ligt als het ware alle informatie opgeslagen. Een opstelling biedt de mogelijkheid om het onzichtbare zichtbaar te maken. Om alle wegstopte informatie (zoals niet gevoelde emoties, onderdrukte delen in jezelf, dynamieken tussen mensen en families/systemen) weer te laten zien en voelen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor diepe inzichten en heling. Dit zorgt ervoor dat er in relatief korte tijd, blijvende veranderingen kunnen optreden, waardoor mensen soms na lang vastzitten weer door kunnen gaan. Dat wat er ‘aan de beurt is’ om aan het licht te komen, zie je terug in een opstelling. We kunnen dat niet met onze wil afdwingen:)

Tijdens een opstelling geven we alle ruimte aan het proces wat zich aan het ontvouwen is, zodat de onderstroom duidelijk zichtbaar wordt.

In onze werkwijze laten we ons vooral leiden door wat er in de groep leeft, en in het moment nodig is.

Naast het werken met opstellingen maken we ook gebruik van meditatie/visualisatie, lichaamswerk en de helderheid van edelstenen.

Per themadag is het mogelijk om een individuele vraag in te brengen (die ook altijd weer resonantie heeft met de groep). Als je vooraf aangeeft dat je dit wil, dan wordt er ruimte gemaakt om hier een groepsopstelling over te doen.

VRIJDAG 29 MAART: GEZIN VAN HERKOMST

De basis van het aangaan en omgaan met relaties ligt bij de eerste mensen met wie we in het leven een verbinding aangingen, onze ouders. Wat er in onze jongste jaren is gebeurd herinneren we ons niet altijd bewust, maar is wel ingeprent in ons hele systeem.

Deze dag onderzoeken we in opstellingen hoe de relatie met je ouders/ verzorgers (onbewust) jouw huidige relatie met jezelf en anderen beïnvloedt.

VRIJDAG 26 APRIL: RELATIE MET JEZELF

De relatie met jezelf vormt de basis voor je relaties met anderen. Hoe je met jezelf omgaat zie je weerspiegeld in je relaties.

Soms is het nodig en fijn om even alle aandacht, liefde en tijd helemaal op jezelf te richten, dat is wat we vandaag de hele dag gaan doen:)

In een veilige setting gaan we verbinding maken met wat er in ons aanwezig is, en ontdekken hoe we omgaan met onszelf. Misschien zijn er gewoontepatronen die ons eigenlijk helemaal niet meer passen? Wat is het wat we werkelijk nodig hebben? Soms is het iets anders dan we kunnen bedenken:) Tijdens de opstellingen wordt het vanzelf duidelijk.

VRIJDAG 31 MEI: RELATIE MET DE ANDER

Relaties zijn net het leven: fantastisch, gezellig en avontuurlijk maar ook confronterend, pijnlijk en stom!

En als we heel eerlijk zijn lopen relaties meestal lekker als we zelf ook lekker gaan, en wordt het wat minder leuk als we zelf ook een beetje vast zitten.

Vandaag is er alle ruimte om, iedere relatie (of de afwezigheid ervan) te onderzoeken met hulp van opstellingen. Wat speelt er toch onder de oppervlakte? Waar komen dynamieken tussen mensen vandaan? En waarom belanden we regelmatig in dezelfde patronen in een relatie?

Er is nog veel meer te vertellen over wat er onbewust in relaties allemaal mee kan spelen, maar we gaan het vooral zelf ervaren op deze dag.

VRIJDAG 28 JUNI: HEILIG HUWELIJK (MAN EN VROUW IN JEZELF)

Op de laatste dag van dit vierluik, is er ruimte om de mannelijke en vrouwelijke energie en kwaliteiten in jezelf te onderzoeken. De man en vrouw staan voor alle complementaire krachten in jou, je eigen yin en yang, je donker en licht, je kracht en zachtheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Hoe kom je voorbij de innerlijke strijd? Hoe weet je welke kracht of energie er nodig is? Hoe ontwikkel je mannelijke of vrouwelijke kwaliteiten als je geen fijne voorbeelden hebt gehad? En hoe smelt je uiteindelijk samen met jezelf?

Heel worden is de essentie, 1 met jezelf.

Meer dan genoeg input voor de opstellingen voor vandaag. We nodigen alle innerlijke mannen en vrouwen uit om zich tonen, hun pijn en hun power. En samen 1 weg te vinden.

PRAKTISCH

KOSTEN

Voor het hele vierluik: € 250 (€ 62,50 per dag)

Per dag: € 75

Het inbrengen van een vraag: € 25 extra

Lunch, thee/koffie en kleine versnaperingen zijn inbegrepen.

Je plek is gereserveerd na betaling aan Zee van Licht.

Annulering is kosteloos mogelijk tot 5 dagen voorafgaand.

TIJD

Van 10.00 tot 16.00 uur.

Inloop vanaf 9.30 uur.

LOCATIE

Zee van Licht

Wognumstraat 126a

2547 TS Den Haag

Gratis parkeren

OPGAVE EN INFO

Femke: zeevanlicht.com@gmail.com / 06 11 37 88 36

Michelle: michelle@eigenwijzeweg.nu / 06 41 03 51 66

OVER FEMKE

In al mijn activiteiten loop ik graag even mee met het ritme van jouw leven, en begeleid je in de fase waarin jij dat nodig vindt. Ik maak hierbij graag gebruik van de kracht van ceremonies en rituelen, om extra aandacht te geven aan de overgangsfasen in je leven.

Ik laat je jouw blinde vlekken zien met respect en in liefde voor jouw volle essentie. Het licht in jou haal ik naar boven, zodat jij je compleet en in je kracht voelt.

Al ruim 17 jaar werk ik samen met mijn grote liefde: edelstenen. Als edelsteentherapeut werk ik in mijn eigen praktijk, en geef ik cursussen en workshops, begeleid ik krachtcirkels en opstellingen, en kun je terecht voor persoonlijke leggingen en advies.

Met hulp van krachtwielen heb ik mijn eigen manier van opstellingen geven ontwikkeld. Je krijgt van mij alle ruimte om je eigen proces te volgen en ik ben er om heldere sturing en begeleiding te geven wanneer je het zelf even niet meer weet. Hiermee heb ik al jaren vele mensen een stap verder mogen helpen om in hun eigen kracht te gaan staan.

Tijdens deze opstellingendagen zal ik als stevige rots in de branding een veilige bedding bieden en een helder overzicht hebben over wat er nodig is en wat zich mag laten ontvouwen.

OVER MICHELLE

Al meer dan 15 jaar ben ik intensief bezig met verschillende wijzen van bewustzijnsontwikkeling, lichaamswerk en heling. In opstellingenwerk komt er heel veel voor mij samen. Zo bevrijdend hoe de onderstroom voor iedereen zichtbaar en voelbaar wordt. Iedere keer weer zie ik hoeveel ruimte dat geeft bij mensen voor inzicht en transformatie van de delen in jezelf, of thema’s die nu echt aan de beurt zijn om te helen. Het blijft verbluffend en magisch om mee te maken wat een opstelling met mensen doet!

Het bestaansrecht geven aan wat er in het moment aandient, is voor mij altijd de meest natuurlijke manier van werken geweest. Daarnaast zet ik graag mijn aanwezigheid, sensitiviteit, creativiteit en tikkeltje eigenzinnigheid in bij het begeleiden van 1 op 1 sessies en groepsopstellingen.

Ik ben altijd al fan geweest van relaties, omdat ze zoveel potentie hebben om zelf te groeien en bloeien. Echt verbinding maken heb ik ook niet met de paplepel ingegoten gekregen, maar dit gaf me wel de brandstof om de weg ernaar toe te ontdekken:) Hartsverbinding maken met medemensen draagt voor een groot deel bij aan mijn levensplezier en geluk.

Ik ben super dankbaar en blij om dit dienstbare ‘werk’ te doen en te delen en draag hiermee graag een steentje bij aan jouw relatie-geluk en het weer laten stromen van de liefde.

Tickets

 • Vierluik opstellingen

  € 250,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dagticket 29 maart

  29 maart Gezin van herkomst

  € 75,00
  Verkoop geëindigd op
 • dagticket 31 mei

  31 mei relatie met de ander

  € 75,00
  Verkoop geëindigd op
 • dagticket 26 april

  relatie met jezelf

  € 75,00
  Verkoop geëindigd op
 • dagticket 28 juni

  28 juni heilig huwelijk (man/vrouw in jezelf)

  € 75,00
  Verkoop geëindigd op
 • vraagsteller

  Als vraagsteller koop je eerst een dagticket of vierluik en betaal je dit bedrag extra. Neem dan even contact op met Femke of Michelle, dan nemen we de vraag vast met je door en kijken we in welke dag deze het meest aansluit.

  € 25,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page