top of page
Ontwerp zonder titel (1).png

Zee van Licht

Welkom bij Zee van Licht, Holistisch centrum.

We stelen ons graag aan je voor.

Femke Ennema is oprichtster van het centrum en heeft een grote passie voor Edelstenen.

Ze heeft als doel het "spirituele" aards te maken en hoe kan dat nu beter dan met de lichtkracht

van Edelstenen. Kosmische wezen gevonden in onze eigen Aarde.

De stenen zijn een tool om ons Bewustzijn te vergroten, patronen te veranderen en verlichting te brengen.

Femke heeft een holistische kijk op de wereld en begrijpt Lichaam, Ziel en Geest. Ze is een expert op het gebied van edelsteentherapie en past deze in de praktijk toe en geeft hierin opleidingen.

Ze houdt van verbinden en verbindt dan ook hedendaagse wetenschap met oeroude rituelen.

Ze werkt o.a. met Energetisch werk, Opstellingen/Systemisch werk, Lichaamsgerichte therapie, de Elementen,

Kleur en Geluid en de kracht van Ceremonies/Rituelen.

 

Femke geeft elke dinsdag haar sessies en staat op donderdag, vrijdag en zaterdag in de winkel, waarbij ze je graag de juiste steen helpt vinden, die op dit moment jou het beste ondersteunt. 

Femke Ennema

Femke Ennema zee van licht.jpg
Kaartje2Marliek-1-206x300.jpg

Mijn naam is Marliek Klevering en ik werk als kinesioloog.
20 jaar geleden kwam ik in aanraking met kinesiologie, en ik vond het meteen heel interessant. Alleen toen ik vlak daarna in aanraking kwam met yoga voelde ik dat het van belang was om eerst eens te onderzoeken hoe ik zelf in elkaar stak, voordat ik met andere mensen ging werken. Sinds die tijd heb ik me vrij intensief met yoga bezig gehouden, eerst als student en veel later als leraar. Nog steeds is yoga erg belangrijk voor me, en dat uit zich bv in de manier waarop ik naar ons leven en onze verbinding met dit leven kijk.

Ongeveer 3 jaar geleden voelde ik dat ik qua werk graag iets anders wilde en ik stopte met mijn yogastudio en het lesgeven om ruimte te laten ontstaan.
Vanuit die ruimte ontstond het besluit om verder te gaan met    kinesiologie. Ik heb gekozen om voornamelijk met de Espavo  methode te werken, ontwikkeld door Carin Jansen. Dit sluit goed bij mij aan, en bij de snel ontwikkelende tijden waarin we leven. Dit laatste vraagt om een bredere manier van kijken, voelen zoeken en uiteindelijk behandelen.

Wil je iets vragen? Neem gerust contact op, dat vind ik altijd leuk.
Marliek 

Marliek houdt praktijk op maandag en vrijdag

Irene Haket 2022.png

Irene Haket, masseur.

Op donderdag ben ik aanwezig bij Zee van Licht. Ik geef er ontspanningsmassages.

Hierbij stem ik mijn massage af op diegene die op de tafel ligt. Wat zijn je wensen, klachten, verwachtingen, wat geeft je lichaam zelf aan. De ruimte is aangenaam warm, het ruikt er lekker en de massageolie is ook warm. Zo kom je in een heerlijke ontspanning.

Voor een snellere massage staat er in de winkel een massagestoel.

Ik masseer over de kleding, de soms gespannen spieren van schouders, rug, armen en handen.

Irene masseert op donderdag.

Naomi.webp

Mijn naam is Naomi Claessens en ik ben aangesloten bij Zee van Licht als Holistisch Therapeute. Hierin is mijn specialisatie om je te begeleiden bij de reis om jezelf weer terug te vinden. In de huidige samenleving komt het vaak voor dat mensen zichzelf lang geleden zijn verloren door een hardhandige opvoeding, een onbegrijpende omgeving, jeugdtrauma's, sociale druk en meer. Wat men vaak doet, en wat ik in het verleden zelf ook heb gedaan, is de schade die wij op hebben gelopen onderdrukken. We verwerken emoties niet wanneer ze gebeuren en geven onszelf weinig erkenning voor wat we hebben gemist in ons leven. Dit levert na de formatieve jaren vaak mysterieuze fysieke, mentale en emotionele klachten op. Het antwoord ligt dan in het terugzoeken van het zelf dat begraven is onder het puin van ontkenning en het opnieuw beginnen met genezen. Dit doe ik door middel van therapievormen zoals o.a. regressies, tafelopstellingen, divinatie, reiki, inner child work, gesprekstherapie, coaching, en vernieuwende intuïtieve vormen die bij mij opkomen bij het horen van jouw hulpvraag.

Naomi houdt praktijk op woensdagavond.

maaike.png

Ik ben Maaike van der Nol. Ik bied vijf methodes aan om spanning en stress uit je lichaam te halen en je te laten ontspannen. Ik heb in de afgelopen jaren veel meegemaakt in het normale leven en in het paranormale. Dat heeft mij veranderd, gesterkt in wie ik ben en het heeft me mentaal en spiritueel laten groeien. Ik heb er een andere kijk op het leven van gekregen. Ik weet dat alles met elkaar is verbonden. Er is meer tussen hemel en aarde en daar kunnen we gebruik van maken in ons leven, nu, in dit leven. Vanuit mijn praktijk wil ik die ervaring met je delen. Het zal ook veel zaken in jouw leven verduidelijken waardoor ook jij kunt groeien; je kunt ontspannen en je verder kunt ontwikkelen. De Schone Beek is er voor jou, om in je eigen kracht te komen en dat in te zetten in de dagelijkse praktijk van je leven.

Maaike masseert op vrijdag.

920ea6_a06d918f79ce49798aa74f512ba81fcd_mv2.webp

Hoe kan ik mijn helende, energetische lichtkrachten inzetten in een vorm die voor ons allen hier op aarde begrijpelijk is?

 

Jaren ben ik hiernaar opzoek geweest, totdat Yoga op mijn pad kwam! Yoga is voor mij méér dan het uitoefenen van de Asana’s. Yoga is een levenswijze, waar ik elke dag bij probeer stil te staan om zo vanuit mijn lichtkracht en liefde te leven. 

 

Na een aantal jaren Yoga voelde ik echter dat er nog veel meer in mij zat. Ik ben terug gaan kijken op hetgeen dat als kind dicht bij mij stond en dat was Reiki. Dankbaar ben ik dat Reiki opnieuw op mijn pad is gekomen. 

 

Yoga en Reiki zijn voor mij letterlijk een communicatiekanaal met De Bron. Beide zijn voor mij handvaten om te werken aan healing en groei. 

 

Met liefde begeleid ik nu souls in hun ontwikkeling hier op aarde. Doormiddel van Yoga, Reiki én de Community Gatherings help ik jou om dichter bij jouw meest pure, liefde- en waardevolle zelf te komen.

Graag ontmoet ik je, liefs. Danique Juliet van Dijke.

Danique houdt praktijk op zaterdag.

Zuzana.jpg

My name is Zuzana Vanzurova and for years I’ve been obsessed with Yoga & Ayurveda and their amazing benefits towards our health. I enjoy learning new things and spreading this thousands years old knowledge. If I’m not on yoga mat or by massage table you most likely find me strolling with my beloved dog (Bijou) or with friends having some good food (yes I’m the millennial foodie:)) or during rainy days reading some inspiring book. To know more about me feel free to visit my website www.flowtoglow.eu or follow me on Instagram under flow_to_glow

Zuzana masseert op maandag en woensdag.

bottom of page